SAMI KOKKONEN

Intohimona ihmisen mieli

Olen ennen nykyistä uraani toiminut businesselämässä myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen päällikkö- ja johtotehtävissä. Keski-iän tiimellyksessä ymmärsin elämästäni puuttuvan jotain, mutta en ymmärtänyt, mitä. Tyhjyys valtasi alaa, vaikka kaikki oli päällisin puolin hyvin. Onneksi Facebook toi eteeni ilmoituksen, jossa kollegani edellisestä työpaikasta kertoi lähteneensä opiskelemaan Life- ja Business Coachiksi. Hän haki harjoitusvalmennettavia, ja päätin tarttua tilaisuuteen ja käydä tsekkaamassa, mistä on kyse. Luulin tuntevani ja tietäväni itseni hyvin, kävisin vain varmistelemassa, että näin on. 

Yllätys oli kova, kun tajusin ensimmäisen kerran jälkeen, etten oikeasti tunne tai tiedä itsestäni juuri mitään. Mielenkiinto itseäni kohtaan heräsi ja siitä lähti käyntiin viiden kerran setti coachausta, joka avasi silmäni sille,  kuka olen ja mitä haluan elämältäni. Löysin myös ensimmäistä kertaa omat arvoni. Otin ensimmäistä kertaa elämäni käsiini ja lähdin kulkemaan kohti tavoitteitani. 

Coachauksen avulla löysin elämälleni uuden suunnan, tarkoituksen ja merkityksen, ja juuri siksi minussa heräsi intohimo päästä tekemään tätä työkseni. Aloin opiskella alaa ja nyt, kahden vuoden ja useiden yksityisasiakkaiden sekä yritysvalmennusten jälkeen, tunnen olevani täysin oikealla alalla. Samaa mieltä ovat olleet asiakkaani. 

On upeaa tehdä työtä, jolla on merkitystä sekä minulle että asiakkailleni.

Tästä löydät suositukseni Referenssit

  • Life- ja Business Coach Mielen Personal Trainer, Sparraaja
  • LCAF® sertified Coach
  • Myynnin, Markkinoinnin, Asiakaskokemuksen ja WEB-kaupan ammattilainen 24 vuoden kokemuksella.